Φωτοβολταϊκά Κύπρος | Φωτοβολταϊκά Συστήματα | Konstantas Λτδ

1
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ποιοι ειμαστε

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Konstantas Ltd

Η Ρ.Κ.KONSTANTAS LTD ( Κύπρος, Λευκωσία ) ειδικεύεται σε Φωτοβολταϊκά και εγκαταστάσεις σε Φωτοβολταϊκά συστήματα στην Κύπρο. Με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και 12 χρόνια εμπειρίας στα Φωτοβολταϊκά (εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων ), βοηθάμε τους ιδιοκτήτες σπιτιών στη Λευκωσία και σε όλη την Κύπρο να διασφαλίσουν βέλτιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση για τις ιδιοκτησίες τους. 
Solar Panels and Photovoltaic Systems Cyprus Nicosia
Από τότε που ξεκινήσαμε την εταιρεία μας, ολοκληρώσαμε με επιτυχία πάνω από 2.500 οικιακές εγκαταστάσεις και συνεργαστήκαμε με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ηλιακών συστημάτων στην Κύπρο. Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που παρακολουθούν συνεχώς εξειδικευμένη εκπαίδευση για να ενημερώνονται με τα τελευταία πρότυπα βιωσιμότητας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Πιστεύουμε ότι κάθε σπίτι αξίζει να επωφεληθεί από ενεργειακά αποδοτικές λύσεις. Το μέλλον είναι πράσινο και, στήν P.K. KONSTANTAS LTD, είμαστε πρωτοπόροι στα  φωτοβολταϊκά συστήματα στην Λευκωσία και σε όλη την Κύπρο.

Φωτοβολταϊκά Κύπρος Λευκωσία - Επαγγελματική εγκατάσταση. Εμπειρία με ΟΛΕΣ τις κορυφαίες μάρκες

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Net metering

Net Billing

Net Metering για το σπίτι

Με Net Metering, η πλεονάζουσα ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το σπίτι σας σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν θέλετε το ακίνητό σας να είναι πιο βιώσιμο και να λειτουργεί με τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει με φωτοβολταικά υψηλών προδιαγραφών κάθε πτυχή της εγκατάστασης του φωτοβολταικού σας συστήματος.

Εμπειρία & Εγγύηση

Με πάνω από 2.500 οικιακές εγκαταστάσεις, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στα φωτοβολταϊκά στη Κύπρος, Λευκωσία και εγγυόμαστε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης: έως 25 χρόνια σε ηλιακούς συλλέκτες και 12 χρόνια στους μετατροπείς.

Εξοικονομήστε ενέργεια - Εξοικονομήστε χρήματα

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βοηθάτε τον πλανήτη εξοικονομώντας ενέργεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ εξακολουθείτε να επιλέγετε την πιο οικονομική λύση για Φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι σας.

Net Billing για εταιρείες

Διαθέτουμε επίσης Net Billing. Το Net Billing είναι μια λύση για φωτοβολταικά συστήματα που δημιουργήθηκε ειδικά για εταιρείες. Σας επιτρέπει, ως παραγωγός ενέργειας με φωτοβολταικά, να πουλάτε το πλεόνασμα της παραγόμενης ενέργειας, πίσω στο δίκτυο.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εάν η επιχείρησή σας καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, το Net Billing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μείωση του κόστους και τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.

Επαγγελματική υποστήριξη

Εγγυόμαστε τον μέγιστο βαθμό τεχνικής τεχνογνωσίας και τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Δεν υπάρχουν δύο  ίδιες περιπτώσεις για εγκατάσταση Φωτοβολταικών συστημάτων. Στην P.K. Konstantas Ltd μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ηλιακά πάνελ που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Κατανοούμε ότι η διαδικασία για να εγκαταστήσετε φωτοβολταικά  μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, γι 'αυτό και οι ειδικοί μας στα φωτοβολταικά πάνελ θα είναι εκεί κάθε βήμα και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε ένας από τους πρώτους παρόχους σε φωτοβολταικά συστήματα στην Κύπρο και είμαστε περήφανοι που έχουμε βοηθήσει χιλιάδες νοικοκυριά να εξοικονομήσουν χρήματα σε λογαριασμούς ενέργειας. Εάν σκέφτεστε να κάνετε τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν έχετε ακόμα βρει εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Εμπειρία

Έχουμε πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις  και 12 χρόνια στην εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων στην Κύπρο. Έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 2.500 οικιακές εγκαταστάσεις Net Metering στην Κύπρο.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Προσφέρουμε λύσεις Net Metering και Net Billing.  Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς σε ηλιακά συστήματ  στην Κύπρος.

Let's get in touch !

We will call you back to discuss your specific needs and requirements. 

Εγγύηση

Προσφέρετε 12ετή εγγύηση στους inverters και 25ετή εγγύηση στα ηλιακά πάνελ.

Πιστοποιημένες μάρκες

Προσφέρουμε φωτοβολταικά  από  κορυφαίες μάρκες του κλάδου, όπως REC, Hyundai, JA, AEG και JINGO. Οι μάρκες των μετατροπέων που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν τα Fronius και SolarEdge. Χρησιμοποιούμε μόνο φωτοβολταικά πάνελ από ειδικευμένους και πιστοποιημένους κατασκευαστές (ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001)